Info från styrelsemöte v. 4

– Etapp 2 av vägrenoveringen är klar så när som på asfaltering. Asfaltering kommer att ske i slutet av april eller i början av maj.

– Etapp 3 av vägrenoveringen är i planeringsstadiet, bland annat för att se över kostnadsbilden. Etapp 3 kommer att presenteras på årsstämman.

– Det styckas tomter och byggs nya fastigheter på ön. Styrelsen kommer med hjälp av bryggfogdarna att inventera bryggplatser under våren.

– Dialogen med kommunen angående utformningen av återvinningsstationen pågår. Förslag till lämplig utformning håller på att tas fram.

– Om el- eller telestolpar faller på ön så ska detta felanmälas till respektive ansvarig part. Felanmälan för telestolpar eller fast elledning görs till nätägaren Telia på deras hemsida, Telia Nätcenter eller till deras entreprenör Skanova på telefonnummer 90200. Felanmälan för elstolpar eller elledningar görs till elnätsägaren Vattenfall på telefonnummer 020-825858. Telefonnummer för felanmälan har även lagts ut på föreningens hemsida www.obolandet.com.

– Årsstämman kommer att hållas söndag den 8 maj. Förhoppningsvis kan vi återgå till ett fysiskt möte i år. Mer information kommer längre fram, detta beror förstås på den fortsatta Covid-utveckligen.

– Kallelse till årsstämman kommer i år att ske i digital form, genom föreningens hemsida www.obolandet.com samt genom föreningens nyhetsbrev (du anmäler dig till nyhetsbrevet på www.obolandet.com). Kallelse kommer även att anslås på föreningens anslagstavla vid återvinningsstationen.

– Styrelsen välkomnar eventuella motioner inför årsstämman, senast sista mars ska dessa vara styrelsen tillhanda.